Idag orsakade jag en trafikolycka....

Jag var ute på en powerwalk när jag kom till ett övergångsställe. När jag ska gå över kommer en skåpbil farandes i all världens fart och jag tänker att han kmr ju inte stanna så jag stannar till. Då tvärnitar han o jag går över, o sen har jag världens PANG! Då är den en liten bil som kört rätt in i den stora...Jag blev så rädd att dom skulle bli arga på mig så jag skyndade mig därifrån. Känns jättedumt nu att jag inte stannade o kollade om dom var ok. Hoppas verkligen det!!

Dagens träning:
Powerwalk 50 min
3 set magövning
5 km jogg

Imorgon är det vårruset o jag sprang återigen rundan på 31 minuter. Börjar bli narvös inför imorgon men det är bara att hålla tummar o tår.


KRAM 

helgen




A jag har ju berättat lite om helgen redan men nu krm lite mer...Sverige gick ju inte vidare i Oslo så jag som är schlagernörden nr1 DISSADE finalen. Ja, ni hörde rätt- jag dissade den! Då har det gått långt...Men jag tkr verkligen att vi skickade fel bidrag, jättetråkigt nummer. Visst hon e söt o verkar vara en gullig tjej, men som artist är hon inte min smak. O sen att hon går ut i tidningen o verkligen säger nej till en sexig stil o att hon inte förknippar det med musik o blabla. Musik o sexappeal går hand i hand o det känns lite gammalmodigt att säga att man typ inte vill klä sig eller framstå som sexig. Alla vill väl känna sig sexiga?


Aja...kul att jag har börjat få kommentarer på mina inlägg! Det är jättekul=) Mermermer!!!

I fredags var jag på core 30 min o spinn 45 sen har det varit lugnt i helgen så idag ska jag försöka ta en powerwalk+ ett pass spinn eller nåt annat kul på gymmet. dom har tydligen börjat med aerobic nu under sommaren=) Äntligen!

Funderar på att starta en ny blogg med nytt namn o liknande men vi får väl se...Emmelie hur går det med min layout-medhjälp?;P


ha en bra måndag! Jag är ledig så jag väntar på att Mikis ska ringa så vi kan gå o fika=)



mors dag och jag är i tyresö hemma ...

bild0817 (MMS)

mors dag och jag är i tyresö hemma hos daniels mamma och äter gott och solar. Så himla mysigt, har ätit fajitas o kaffedrink o solat. Daniel ligger o sover o jag o hans mamma ska kolla på tv:) fick supersnygga örhängen o bh band av henne i födelsedagspresent! Igår var jag,carro,cissi, jonna på trädgårn, klubben under skanstullbron o det var så jävla mysigt o sommarens ställe nr1!:) hade superkul! Cissi o jag bestämde även att vi ska åka t berlin i sommar!:) vi ska gå på strippklubb o festa till sent på morgonen(dom stänger ju när sista personen gått). Ska smsa henne o kolla så att hon fortfarande är på då hon var lite på lyset igår;) puss på er!


frukost...fy fan!!!!

Började dagen med tre rostade osötade mackor...När jag kom in på den tredje ser jag att den är MÖGLIG! URRRRRRRRRRRRKKKKKKKKK är så jävla äcklad nu o det bara växer i munnen o det känns som det är mögel i hela halsen! GAAAAAAAAHHHHHHHHHH fy fan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jag har lugg!! Ojoj oj vad jag är modig...

bild0807 (MMS)

jag har lugg!! Ojoj oj vad jag är modig! Jag som aldrig brukar vara feg när det gäller hår har blivit skitnojig o vägar ingenting! Men nu har jag skaffat en lugg. Mitt vanliga hår är dock helt ojämt på sidorna det skiljer 5cm mellan dom o hon ville klippa dom lämna men jag vägrade. Gud va hon tyckte jag var löjlig! Jag vägrade o gick därifrån med en lugg och två ojämna sidor...gud så pinsamt hon måste tyckt att jag var jättemesig:)


Nu blir det lättklätt...











Sommaren närmare sig, eller är den resan här?? O alla mål om att minska lite i omfång gick i spillror. Jag hade tänkt att försöka gå ner nåt kilo bara för att bli av med lite av det man lagt på sig under vintern. Självaste vinterpälsen liksom. Men det har inte gått så bra trots alla slitna pass på gymmet. Så nu ska jag testa att äta proteinbarer efter styrketräningspass och att äta måltidsersättningsbarer några gånger i veckan. jag gillar egentligen inte alls den idén men jag är lite nyfiken. Det viktiga tror jag är att man inter ersätter all mat med sånt, jag ska bara göra det några luncher i veckan:)


Tisdagens träning:
jogg 10 min (till gymmet)
30 min muskel
30 min core
rask promenad hem ca 15 min






Är så glad att jag hittat tillbaka till min gamla vän som varit borttappad i ett par år. Känns som vi aldrig varit ifrån varandra<3


Nrj nu blir det en powerwalk. Nåt annat hinns inte med idag.


HEJ!

Dagens insikter





I lördags griillade jag o Anja på kristinebergsklippoprna o det var så himla mysigt! Vi grillade kycklingkorv o drack vin o tittade på solnedgången. Sen åkte vi till stan o hade en rolig utekväll på 54. Dansade o hade en riktig tjejkväll=).

Idag följde jag med Carro på en föreläsning för att kolla in hur det är. Den handlade om FN och det var ganska intressant o jag gillade stämningen o att det kändes äldigt vuxet o inte som i gymnasiet där alla var så oseriösa o omogna. Sen gick vi till lärarhögskolans bibliotek o mötte jessy o det var verkligen kul! Nu e jag jättesugen på att börja plugga! Jag tror verkligen att det skulle passa mig att plugga o så för jag är ju en liten pluggis innerst inne;) Men först är jag så sugen på att jobba ihop massa pengar o man har lite cash på kontot=) Får nog bli jobb i höst om jag hittar nåt bra o sen plugg i minst 3 år:)

Hade jättemys med Carro o Jessy o vi hade en riktigt lång diskussion om tvillingar och hurivida tvillingar som hänger ihop HELA tiden inte kan ex. vis gå till skolan om den ena e sjuk...hmm.. får ta reda på det tror jag.


Är så himla sugen också på att göra nåt nytt åt mitt utseende- en liten förändring eller nåt. Och jag har en idé men den får vi se om jag genomför.....


Satte mig nu med en ansiktsmask från HM (19.90) och jäklar va mitt ansikte är lent! Känns superfräsht.


Ikväll ska ja kolla på inför sex and the city, kanal 3 kl 22.00 och Norska hollywoodfruar kl 20.00.



Innan jag slutar blir det dagens träning:

5 min jogg på bandet
25 min spinn
biceps
triceps
mage
rygg

Gjorde en skitgod middag ocskå som jag är supernöjd med! Kycklingwook med linfrön, valnötter och chillisås!TIPS TIPS!!!


GOD NATT

fredagsslut!!

ÅÅÅÅ har varit så jävla rött hela veckan så ikväll blir det superlugnt. Ballerina kladdkaka, telefon med Carro o tv- kan inte bli bättre;P

Shoppade världens finaste outfit idag, en blus och ett par shorts från HM. BILDER!

Har tagit powerwalks varje dag denna vecka på 50-60 minuter och ska upp imorgon innan jobbet och ta en till. På söndag ska jag förska gå på spinning eller nåt.

Har fått ibjudningar nu till skolor och att komma på intervju men jag vet inte om jag vill börja plugga. Jag som ändrar mig hela tiden har nu hittat en annan mkt spännande utbildning inom ekonomi som jag är väldigt sugen på. Men i så fall blir det nog att söka till våren för nu e det försent. men jag kan verkligen tänka mig att jobba i höst o bara spara ihop FETT med pengar=) så jag får väl se då....

Imorgon är det jobb som gäller 11-16. sen ska jag o Anja grilla nåntans o det ska bli sååå mys!


aja orkar inte skriva mer nu.
Hörd imorgon!

en till dagens outfit!! Haha ja...

bild0781 (MMS)

en till dagens outfit!! Haha jag verkar vara helt inne på detta nu så här kmr en bild på dagens kläder. Ljusa byxor en svart tajt tunika och en beigh kavaj:) är ledig idag så ska till stan o leta efter lite av allt det jag vill ha. Fast just nu verkar det mest som det blir en glass eller dricka i solen om jessy får bestämma. Ska skriva mer ikväll! Kram


dagens outfit:) onsdag jag ...

bild0772 (MMS)

dagens outfit:) onsdag jag har börjat lägga upp bilder på vad jag har på mig om jag tkr att jag gjort en bra matchning, hoppas det kan vara intressant:) vet massa kläder jag vill ha o som jag måste köpa vid nästa löning. Jag vill ha ett par vita byxor, en blå sjömanskavaj eller kofta, en plånbok, ett par svarta ballerina, ett halsband med ett ankare på, en blåvitrandig bikini och en blommig klänning:) så får jag lägga upp allt jag hittar sen! Dagen började bra iaf med en powerwalk med daniel i 55min. Vi gick en runda i skogen o det var jättehärligt! Frukost på balkongen som nu e mitt nya hem:)jobbar ikväll 16-20.30 o e på väg hem t mor för att hämta lite secret stuff nu:) snart e det SATC premiär!!massa mode o massa inspiration inför sommaren:). Det är kul med mode på sommaren, man kan dåde dölja under stora klänningar och framhäva i ett litet linne o shorts.i sommar kör jag iaf på kavaj, ljusa byxor och sjömanstema!! Ha en bra dag:)


dagens outfit;) haha jag kände bara att...

bild0768 (MMS)

dagens outfit;) haha jag kände bara att jag var tvungen att ta en bild på min klockrena outfit idag. Rutig jacka från hm, svarta chinosliknande byxor och gröna pumps. På väg till bib för att studera lite!


vart är mitt träningssug?!

Jag undrar verkligen vart mitt sug för träning tagit vägen denna vecka? känns typ som att jag vaknade igår och det var som bortblåst. Det är inte så att jag är ovanligt stressad eller inte har tid men jag har bara tappat bort lusten lite. Tog en powerwalk igår på 30 min bara för att röra mig på nåt sätt o gjorde lite magövningar så att jag har träningsverk idag men jag känner verkligen inte för att gå o svettas på gymmet. I vanliga fall tränar jag ju mellan 3-5 gånger i veckan men nu bara poff! Skitirriterande!! Kanske behöver en veckas vila...hm? NEEJ!

Fick en jävligt irriterande sms igår från min så kallade chef från gymmet att " det inte finns plats för mig på det nya arbetschemat". Jag har inte jobbar där mkt alls eftersom DET ÄR SÅ JÄVLA TRÅKIGT O UNDERSTIMULERANDE att bara sitta i en reception där det inte händer någonting. Så jag är inte så ledsen för att jag inte får jobba där mer men så jävla fult av en chef att skicka ett SMS. Ok om han var 14 men nu e han ju 35 typ...Jävla fegt o barnsligt!!! Det tråkiga är bara att jag inte får ta del av coachingen till att bli gruppträningsinstruktör. Bye bye that chans:(

URK jag hatar verkligen oproffesionella chefer som inte ens vågar ta ett telefonsamtal! Jag hade en likadan chef när jag jobbade på blomaffären- hon messade om allt! Scheman, tider, besked om att butiken skulle läggas ner osv...GAAAAAAAAAHHHHH!!!


inspiration hälsofrukost m...

bild0761 (MMS)

inspiration hälsofrukost med juice av frysta jordgubbar, 5 kiwi och 1 apelsin och gröt med vetekli o hirs. Sitter på balkongen o det är redan för varmt! För varmt kl tio på morgonen! Hur ska vi överleva sommaren i denna lilla bastu?? Vi kmr ju svettas ihjäl här!!


Bilder födelsedag+ festen




Idag lägger jag bara upp massa bilder. hade så himla roligt igår när alla mina vänner var hos mig o sen gick vi till Collage o jag tkr faktiskt att stället var bra. Var så kul att Daniel var med oss alla tjejer ( och Alex killkompis också). Verkligen en lyckad kväll som avslutades med en kycklingburgare på grillen och att jag snodde två drickor. Skämt lite för det idag men igår verkade det vara superbra som kompensation för den mkt dyra burgaren....


Sitter ju ute på balkongen. Daniel köpte ett balkong bord igår och det har blivit jättefint! Som ett extra rum vilket är perfekt när vi har så litet. Kan sitta härute o snacka i tele ostört;P


Knappt en timme kvar på födelsedag...




Snart är min födelsedag över. Men imorgon ska jag iaf fira med daniel och på lördag med vännerna så det blir lite mer födelsedag iaf=) har haft en jättebra dag med fika*3. Hahha imorgon blir det träning! Är jätteglad för alla som hört av sig o grattat! Det är det som betyder mest! TACK!!! Skitkul att min vän Ida som flyttat till LOndon(snyft snyft) ringde och grattade mig också!

Fick fina presenter som jag uppskattar jättemycket, pengar o presentkort och en bok: 500 juicer och smoothies. Så nu kan jag göra allt från förkylningssmoothies, fruktdrinkar med alkohol, frukostsmoothies, smoothies för barn, för mer energi, för mer ork och för att bli piggare! Fanns tillomed en som hette smoothie för den blivande mamman;P hahha Emmelie du kan få receptet sen;) Superrolig bok iaf o jag ska försöka testa en resan imorgon. På sondag kan jag testa den som skulle vara bra för bakfylla;P


Såg på tv4 idag om Bernadotte familjen o tror fan att Victoria är min nya förebild. Fatta vilken tjej! Hon föddes till prinsessa, fatta vilket ansvar det är. När hon var årton var det direkt att lära sig alla plikter o allt ansvar. Hon hade ingen möjlighet att välja sitt liv utan hon fick det bara sådär "här är ditt liv och såhär ska du leva". Förstår att hon mått dåligt och känt sig vilken, jag menar vem fan skulle inte göra det när ma som artonåring ska utbildas till tronarvinge??! tycker det är så härligt att se att hon nu känner sån tacksamhet för att hon får vara den hon är och att hon ser massa möjligheter och känner ansvar. Jag tycker hon är en stark och mkt fin person!

Hon och Maria Montezami;P " Jag sköter vår ekonomi. Kameron skriver under checken och jag fyller i beloppet".


Innan det blir nattinatti ska jag gå in o skriva en kommentar i Marias blogg.

Tack för alla gratulationer och godnatt!!!<3

min födelsedag 13/...

bild0731 (MMS)

min födelsedag 13/5 min födelsedag! Fick ett spontant infall igår o jag o daniel åkte in t stan för att ta en öl.vi mötte upp jossan o gick t norra brunn där vi träffade hennes karl o sen gick vi till retro. Vid tolvslaget firades jag med en drink o det var jättekul! Senare gick vi vidare till ett ställe som heter Storstan. Hade jättetrevligt o tydligen bjöds vi på dricka hela kvällen för att jossans kille kände nån eller vad det var. Kom hem sent iaf o var rätt seg i morse men det var jättekul att bli firad vid tolvslaget! Kolla vilken underbar frukost jag fick av pojkvänen i morse. Han gick upp tidigt o 'tog en promenad' o bjöd mig på hemlagade skagenmackor:) fick fina blommor o en stor bakelse:) blev så himla överraskad! Sen åkte jag o fika hos farmor med tårta o hela baletten. Sitter nu o väntar på att åka hem t mor o äta ännu mera gott...


jobbet... Sitter på jobbet nu. Har ...

bild0721 (MMS)

jobbet... Sitter på jobbet nu. Har denna söta rosa blomma i håret(hm) och rosa naglar. Har fått massa beröm från kollegor! Känns jättekul att folk säger ' va söt du är idag' o såna saker:) roligt! Jag måste bli bättre på att ge beröm t andra för det betyder mkt.


köpte sushi idag t mig o daniel från våra...

dsc01280 (MMS)

köpte sushi idag t mig o daniel från vårat vanliga favorit ställe där det alltid e superfräsht. Men vad är detta?tror det måste varit en prao eller nåt som gjort lite av var sushi! Kolla på den stackars biten, alldeles ojämn o ynklig! Den där praoen har lite att lära eller så får vi hitta ett nytt ställe...jobb idag sen hem t daniel o åt middag med honom o sen hem t mor. Men vem vill höra om min vardag kan istället tipsa alla som inte prövat BODYPUMP om att det måste ni testa! Helkroppsträning där man får instruktion på allt o det går fort! Roligare med fria vikter än maskiner! Ett tips är dock att gå fram t instruktören innan passet börjar o be om hjälp för många går aldrig igenom grunderna. Men det e bara att säga att du e ny o vill ha lite info. Lycka t o hälsa träningsverken välkommen!


måste bara berätta en liten händelse som...

bild0710 (MMS)

måste bara berätta en liten händelse som mikis påminde mig om idag;) i höstas hade jag o mikis loppis på täby galopp. Vi hade med oss massa grejer o en hel del väskor som skulle säljas billigt. Jag hade en väska som var fin o som massa folk kollade på men ingen köpte. Alla gick fram o kollade i den o vände o vred på den men sen la alla tillbaka den. Jag undrade varför ingen ville ha den o gick fram för att se om det var nåt fel på den. Och i väskan, som jag glömt att rensa, ligger en BINDA!!....


har haft en underbar dag! Träffade mikis...

bild0716 (MMS)

har haft en underbar dag! Träffade mikis o hennes vänner mina o maria, skitroliga tjejer. Vi gick på loppis o jag hittade en väska för 20kr. Helt min stil o superfin! Sen handlade vi o sen åkte vi hem t mikis o fikade o jag hade verkligen så trevligt:) älskar hemmafika! Igår var jag,mikis o magda ute på stan. Vi satt hos magda o drack vin sen bar det in t stan o hellströms o sen engelen. En trevlig helkväll o jag var hemma 04.30..:)nu sitter jag på t banan o ska hem t daniel som ska bjuda på pasta o sen ska ja färga håret...igen! Hoppas ni som läser också haft en bra helg!;)


Ullared öppnar i Hurghada

Hahah var precis inne på msns förstasida och där står det "ullared öppnar i Egypten" och så är det en bild. Just denna bild har jag också på min mobil för "Ullared" låg precis mitt emot varat hotell när vi var i Hurghada=) Så typiskt egypterna!
091129 - 37.JPG



Värsta träningsverken idag i RUMPA och ben...SÅ NICE!!!
   

På lördag är det Idolaudition. Daniel förvånade mig i morse genom att säga att vi kan gå tillsammans dit o båda glra audition. OJOJ va roligt! Men om han gick vidare skulle han aldrig ställa upp o jag vågar inte sjunga inför publik så det får i så fall bli en kul grej. Fast han är faktisk t jättebra på att sjunga o han kan det där med musik!! Som jag är lite döv för;P...

Fan vilken sjuk dag på jobbet det var igår...


innan hela systemet brakade igen och det d...

bild0699 (MMS)

innan hela systemet brakade igen och det denna gång blev mörkare än förr. Denna gång blev det lite panik o alla fick bara lämna grejerna o utrymma butiken. Så sjukt för typ 3 min senare lyser helt butiken upp igen. Då körde vi med få kassor och släppte in folk i omgångar. Så det har varit en kaosdag på jobbet men jag kr nöjd med min insats:)


och jag som klagade på en händelselös dag....

bild0699 (MMS)

och jag som klagade på en händelselös dag... Herregud! Herregud säger jag bara! Är på väg hem nu, jobbat fyra h men det känns som 10minst! Helt stört! När jag hade jobbat 10min, hade inte ens hunnit öppna en kassa, slogs all ström ut och alla kassor dog. Det blev kaos och vi var tvungna att be alla kunder gå ut ur butiken. Sen var det svart och vi var tvungna att stänga butiken. Först fick jag fronta lite för det fanns ju inget att göra men sen fick jag ställa mig vid ingången och agera informatör. Herregud va folk var upprörda. Vi hade ju egentligen ingen aning om hur länge det skulle ta. Fick veta att det berodde på en kabelbrand o att hela fältöversven var drabbad. Kände mig skitduktig som stod där o gav alla upprörda o nyfikna info. Men när jag sa att det skulle vara stängt i typ 3-4h var det inte kul..det var vad chefen sagt t mig. Sen gick jag på rast o när jag kom tillbaka var butiken öppnad alla kassor öppna och alla lysen på. Hann sitta 10min i kassan innan hela


tråkdag...

ÅÅÅ känns som jag verkligen inte gjort nåt vettigt idag alls=(. Vi försov oss i morse så det blev ingen hurtig  05,30-promenad. Sen satt jag vid datorn innan jag gick på bodypump 1 h o joggade 1,6 km. sen har jag diskat och sökt ett jobb men det känns verkligen som man bara suttit o dagen har bara gått! helt otroligt hur det kan gå så fort. Nu ska jag i o för sig iväg till jobbet, jobbar 16-20,30 idag, men nej jag trivs inte med sånahär dagar när det inte händer nåt! ÅÅÅ längtar till juni då jag får jobba mer utan att csn ska börja bråka!


Dessutom blir man ju en lite bloggnörd som bara bloggar hela tiden när man är hemma...

Aja nog om gnäll ska avsluta detta inlägg med en liten uppmaning i ren Maria Montazami anda;

Gör dig fin för dom på gymmet!
Jag brukar sminka mig lite grann o kanske sätta upp håret i nån snygg frilla innan jag går till gymmet för det är inte kul att träna när man känner sig ofräsch. Dessutom var det faktiskt en kille som flirtade med mig när jag var på gymmet sist. Hahaha! Låg där på ett corepass o såg hur han log mot mig hela tiden, då kände man sig inte precis snygg. Men frillan var ju på plats! Blir ju så mkt roligare att träna om man är fin!

träning...

Nu är det lite mindre än en månad kvar till vårruset. Har ju klarat 5 km på riktigt bra tid men man vill ju alltid bli bättre. jag vill inte riskera att man får nån flipp o typ får håll eller nåt annat stört. Vattten, sömn och bra mat får det bli innan. Ska försöka springa två gånger i veckan iaf men grejen e den att jag inte hittat någon bra runda hät hos Daniel så jag får försöka hitta någon.

Var på gymmet i söndags med Daniel och körde värsta roliga övningen! Å skulle tagit ett kort! Verkligen klockrent! Detta är en bicepsövning och man ska ha tre eller fyra par hantlar, ett par i den vanliga vikten man brukar ha och sen två vikter under. Jag hade 6kg, 4kg och 1 kg. Första sitter man och gör så många man orkar med den tunga vikten, när man blir helt slut byter man till lite lättare och sen ännu lite lättare. Det ser helt stört roligt ut sen när man sitter med ett kg och inte orkar lyfta! jag garvade som fan åt mig själv i spegeln- och idag har jag träningsverk=)

Sen vill jag tipsa om chins och dip maskinen som finns på alla gym. Gjorde massa triceps där igår o det e så jävla nice med träningsverk i armarna=)

idag ska jag försöka gå på bodypump kl elva....


jag lagade mat idag:) är jättenöjd för mi...

bild0698 (MMS)

jag lagade mat idag:) är jättenöjd för min sojafärssås blev bra:) fast jag åt blodpudding idag o får ta såsen imorgon. Men nåt måste ju alltid gå fel så pastan som skulle koka 7 min glömdes bort och kokade...hm...20min? Aja man kan inte lyckas med allt!


mode

Är så glad att sjömanstemat är hett igen- jag bara älskar det! har köpt ett par örhängen som ser ut som ett par ankare och en supersnygg tröja med ett ankare. Är jättesugen på en kavaj eller snyggare kofta med något liknande. Bilder kommer nog sen;P

Sen är ju jag, som många vet, helt såld på businesswomen- stilen o bara älskar skjortor, kavajer o pennkjola med ett par klackar till. Matcha med en snygg rock.

Håret är i riktig Maria Montezamistil med löshår och lockigt eller vofflat. Se bilden från valborg. kommer fixa håret så varje gång jag har lite mera tid!

valborgshelgen

var som sagt ute med Mikis i fredags o vi var på en brasa. Det var supermysigt med fyverkerier, massa karuseller o godisstånd. Men tyvärr hade vi inga kontanter så vi kunde inte åka eller köpa nåt:( varför tar inte alla kort idag???

Sen gick vi iaf till calledonien bar och drack vin o öl. Träffade Mikis kompis som var med hela kvällen o han var minst sagt en chock! Han visade filmer i sin mobil där han har sex med olika tjejer! helt stört men jävligt spännande att se=) hahah

I lördags var det stan med Mikis som gällde, shoppade en kjol, örhängen och en snygg t-shirt. Myspys med Danien på kvällen framför tv: n med ballerina=) MUMS!

Körde tufft träningspass idag o åkte inlines framotillbaka=) storhandlade på ÖB o jag skämdes som fan när vi gick genom centrum med tre stora ÖB-påsar! älskar öb för det e så billigt men det är sjukt pinsamt att handla där på nåt sätt. VILL VARA RIIIIIIK!!

och kolla jag har mobilbloggat!!! HAHHHA Nu kmr det bli massa bilder framöver!!

Nu tar jag söndagkväll med 2 1/2 men, how i meet your mother och good luck chuck!!!

jag tar en snabbpromenad t affären för att...

bild0697 (MMS)

jag tar en snabbpromenad t affären för att köpa någon ingrediens daniel saknade t maten


RSS 2.0