valborg




Har fixat håret nu, supersnyggt vofflat halva håret och fått massa volum! Här i sveaträjan som ska av innan jag ska ut... Får se vad som händer ikväll men ska iaf ut o träffa mikis o gå till nån brasa o sen sätta oss på någon pub=)

planer

Följande saker vill göra göra i vår/sommar;

* Sitta på kristinebergsklipporna och dricka vin

* Grilla massor av korv och ha picknick

* Åka go-cart

* Sitta på uteserveringar o dricka vin

* Promernera på djurgården och ta en glass


Om någon är intresserad är det bara att höra av sig!


HJÄÄÄÄÄÄÄLP

Om någon läser min blogg- så hjälp mig nu! Jag måste börja mobilblogga eller vad det heter men vet inte hur man gör! Har hittat en alldeles rolig hemsida   www.minoutfit.se där man kan lägga upp sina egna outfits och jag vill göra det utan en massa krångel men bilder in på datan o sen in på hemsidan.


Emmelie tillexempel, jag vet att du vet hur man gör!!!



HEEEEEEEEEELPPPP!!!!!


helgen

helgen har varit jättebra=)

Fredagen började med middag för Carro, Cissi o Jonna. Jag bjöd på vegetarisk lasagne med spenat och till efterrätt kladdkaka med godis i och dajmgrädde. Jag hade städat daniels lilla lägenhet o tände massa ljus o mys=) jag fick fina tulpaner o choklad o sen satt vi o pratade i flera timmar. Det är så kul att umgås med dom för man bara sitter o praatar o pratar o skrattar. Vi pratade om allt mellan himmel o jord o mycket om framtiden med utbildningar o jobb. Tkr det e skönt att ha vänner som också fokuserar på kariärr o utbildning o som tkr sånt e viktigt för det sporrar mig=) Cissi läser till personalvetare så jag blir lite sugen på det själv...får väl se vad som händer men i höst blir det iaf inget sånt. Det blir jobb eller någon ekonimikurs, hoppas på företagsekonomi eller nationalekonomi=) haha

Lördagen blev det träning, gymmet ca 35 min, snabbträning med ett set per maskin med lite tyngre vikt och lite armar i frivikten. Sushi till lunch o sen iväg till jobbet.

Jobbade 16-20.30 o sen träffade jag min gamla vän Jossan och drack vin. Supertrevligt o mysigt! Vi satt på högbergs för att det e ett så mysigt o chill ställe att dricka vin o snacka på och rätt var det är blir stället fullt med folk o vi fick veta att det gjorts om till nattklubb. Träffade killen som "tog hand" om mig på min första fylla. Hahhaha! Det var också det första han sa när vi sågs igår...kul att han minns mig så...

Hade iaf jättetrevligt o kom hem jättesent så vi sov till 13.15 och sen åkte daniel o jag till stan o handlade kläder till honom=). Händelserik helg som har varit jättetrevlig. Imorgon blir det jobb på gymmet o jag tänker kräva att få svar på utbildningen, annars e jag inte så sugen på att jobba kvar. Vill hellre sarsa på Sabis o spara ihop massa pengar så man har råd att plugga sen...


NATTI NATTI

Maria Montazami<3

WOOOHO Maria Montazami har skaffat en blogg! Så härligt! Kommer verkligen följa slaviskit! hon är ju så himla härlig!
http://amelia.se/blogg/maria-montazami/            kolla in!
 Jag var o fixade mina naglar igår hos en gammal kollega=) Blev förstärkning med svart spets på kanten av två naglar, supersnyggt och hon är jätteduktig! blir riktigt inspirerad på att själv utbilda mig. Får samla lite pengar först för även denna utbildning kostar ca 30 000 kr...som aerobicinstruktör som kostar 20 000...
veckans träning då...ser ut såhär; 
Måndag: poledance
Tisdag: jogging 5,1 km
Onsdag: jogging 5,1 km
Torsdag: powerwalk 45 min (06,00...)
Fredag: hm....tror jag ska åka inlines till mamma borde ta ca 1 timme
Lördag: om jag orkar ska jag gå på spinning!!
Nu ska jag inlina hem t mor o laga mat. ikväll ska jag bjuda Cissi, Jonna och Carro på middag...får se hur det gå...
 

min dag



Så jävla fin bikini, tänker inte säga vart den kommer ifrån i fall nån blir sugen;P Ska kolla upp den själv först!


Jag är redo att jogga!

 

Efter träningen blev det smoothie med bara massa nyttigheter!

 



Dagens oitfit inspirererad av Mikis min modeguru number 1=)



Med mina nyköpta snygga byxor som man med en kappa kan ha istället för kostymbyxor!


Ida frågar om vi har sol...

Ja vad kan man kalla detta väder vi har? Askhysteri är det iaf. Alla pratar om askan o att den ska falla ner på oss. Vädret är konstigt och lite skrämmande faktiskt. Nyss var det soligt och 13 grader varmt, sen drog ett jättelikt stort svart moln in över oss ( det såg faktiskt ut som att det ramlade aska frn himlen skulle tagit ett kort men hann inte) och nu regnar det och är alldeles grått. Så det e lite svårt att säga vad det e för väder...

Utbrottet starkare under måndagen - MSN Video

från msn.se


har precis varit ute o sprungit 5 km och det tog kortare tid än förra året:0 fast jag inte tränat någon kondis alls typ!!!!!!! förra veckan gick dt ju jättedåligt när jag sprang men idag bara poff!"!!!!!!!!!!!!


Gjorde värsta goda fruktdrinken efter joggingturen sm bestod av:

1 apelsin

1grapefrukt

1 dl blåbär, hallon och björnbär=)

 

 

 

 


och så var det torsdag=)

woho snart helg igen! Har varit ledig massor denna vecka bara jobbat tre gånger inkl. nu på söndag. Har försökt plugga eftersom jag har två prov nästa vecka men det går väl sisådär...Åker hem till min söta farmor istället o färgar håret=).

Ska ta mig iväg till gymmet innan bara. Denna vecka har jag tränat bra om jag kommer iväg idag. I måndags blev det gymmet på nautilus och sedan dubbla danspass på kvällen. Hade sånna spänningar i rygg o nacke men dom försvann efter dansen så det var ju bra. I tisdags åkte jag en timme inlines och igår tog jag årets första joggingtur. Orkade bara 25 minuter och efter det var jag helt död kan jag säga. Fy fan va jobbigt det var! måste träna mer kondis verkar det som...får se vad det blir idag. Kondition eller styrka? Inte båda på samma gång då ger det ingenting! Ajabajja!!

Om min vän Ida läser detta kan hon ju passa på att ge en hälsning hon som e ute i Stora Vida Världen...

Fick en present av Daniel igår, haha: En hjälm med rosa fläckar! Nu slipper han skämmas när jag e ute o åker. Han skämdes verkligen så mycket när jag hade på mig min stora vita hockeyhjälm. hahha! Men aldrig att jag åker inlines utan hjälm!




EFTERLYSES!!!!





HEJ HJÄLM!






HEJDÅ VINTERMÖSSA!




och slutligen, veckans tack!  som går till: CAROLINE som varit så snäll o flnägt med mig på alla dessa infomötes o skolbesök! TACK!

och så kommer bilderna

Quornfilé med saffransås och aivar och quinoa

 

 


mums jag gillar mat!

Sitter just nu o mumsar i min en jättegod kycklingkorvstroganoff som min pojkvän har lagat=) mums! har tagit en paus från pluggandet som nu känns lite lugnare. Ska försöka ta mig ut o jogga en bit sen bra för att komma igång. Ska nog satsa på träning alla dagar fram till helgen nu så det blir 5 dagar träning=) hoppas jag orkar!

Har varit konstant hungrig nu i två dagar o jag fattar ingenting. Jag äter som jag brukar o magen bara kurrar hela tiden! vad är det som händer? Det är liksom inte så att jag är sugen på saker hela tiden o att jag därför är "hungrig" utan magen kurrar o låter faktiskt hela tiden:O konstigt men hoppas det går över för annars kommer jag börja äta massor för jg gillar inte när magen låter. Men visst måste det betyda att man gjort av med det man ätit? Eller kan magen luras o säga att man är hungrig fast man inte är det?


Jävla klant föresten som körde in i barriärrevet! Nu tar det några hundra år att bygga upp också! Smart gjort!

stackars tragiska biblotikarien

Man ska inte snacka skit om folk men jag tkr verkligen synd om denna bh lösa skalliga tant på biblioteket idag. Hon var så otrevlig och lät så sur på det moderna samhället när hon skulle förklara att man kunde få sin reservation via sms "det går fort och det är som ett meddelande i mobilen"...hmmm ja? när jag sa att det inte behövdes utan att jag gärna fortsatte att få det via post blev hon upprörd o jag kände mig tvingad att ge henne numret. Snart försvinner väl biblioteken o hon står utan jobb. Mitt  tips är att investera i en bh och ett läppglans i någon rolig färg och kanske en tupé eller nåt o se vad världen har att erbjuda.


Varför verkar alla bibliotikarier gå utan bh? och alla hade enfärgat från topp till tå med byxor som inhandlades någongång i början av 90-talet.

Man behöver inte slita i modedjungeln för att vara snyggast men jag har svårt att först varför man som människa inte vill göra sig lite fin eller lite piffig när man är bland folk. Att vara lite medveten om hur man ser ut borde väl ligga i allas intresse? Att tycka att man har en fin tröja på sig? är fint sminkad? eller bara att man gillar sina nya skor som inte köptes för 20 år sedan...?


ok dags att skriva igen...



Jag har varit på en audition för att bli instruktör på medley som gick jättedåligt eftersom det var typ bara folk som tränade där som var med o jag kunde inte passet utantill som man tydligen skulle fast ingen sagt nåt om det. Aja, skitdåligt gick det iaf.

Har varit på en heldagsutflyckt till norrtälje för att besöka TEC och en ky utbildning som jag e lite intresserad av. Mötesdesign heter den o Carro var med mig o det var jättemysigt. Staden var liten o gammaldags o söt men när vi kom till området där skolan skulle ligga gick vi helt vilse för det var jättedåligt skyltat o vi gick förbi byggnader som såg ut som bunkrar o det var inget bra första uttryck. dessutom hittade vi ingen ansvarig på skolan när vi kom fram o han som skulle möta oss var helt borta. Men sen när han dök upp var han jättevänlig o det kändes väldigt familjärt på skolan. Men han dumförklarade den lite i och med att säga att proven är inte så svåra, typ som läxförhör och det e inte så mkt teori....

Idag var jag på studiebesök på IHM som verkade mkt mer seriöst och svårt att komma in. Men men ingen vet vad som händer i höst, allra minst jag. Spännande!

Var  ute o åkte inlines idag med Daniel o han var så irriterad för att jag inte var så bra o försökte lära mig att svänga o stanna o efter en timme tyckte jag att jag hade fått lite kläm på det. Har grymt ont i ena vaden. Kanske ska ut o jogga imorgon bitti om jag orkar=).


Lagade mat idag o är så stolt för det fick bra betyg av Daniel=) ska lägga in en bild imorgon för nu orkar jag inte;P


Härligt med vår!!

min lediga tisdag...

ooo jag jobbade även hela måndag så nu är det så skönt att vara ledig lite=) trodde jag...Hade någon konstig deal med Daniel om att i fall han diskade så skulle jag städa lägenheten så nu sitter jag här med tvätt i tvättstugan+ att jag ska damma, dammsuga och städa toan...hmm...det var min lediga dag det. Men jag måste plugga också så får väl sätta lite fart nu...

Var ute o tog en powerwalk nu på morgonen på 45 minuter i det fina vädret=) Ska iväg sen o träna aerobic med Lena så det ska bli kul=) Sen ska jag dricka dinkar med Ida (hennes sista natt i sthlm) på hotell Rival=) wooohooo!!!!!!!!

Nej nu är det fram med moppen som gäller....

Påsken

ÅÅå jag tkr om påsken jättemkt! En högtid av färg, vårkänslor o utan massa krav. Man ger på sin höjd ett påskägg till någon o äter god middag o sen slappnad man bara av o njuter av att våren e på väg. Fast min påsk kmr bli allt annat än lugn. Påskens schema:

Skärtorsdag: jobba 09.15-18.45   (sen var jag hemma hos Ida o åt sushi och såg henne packa=()
långfredag: jobba 12-17, påskmiddag hos mamma
påskafton: jobba 12-19.30, parmiddag med Daniels vänner
Påskdagen: middag hos daniels mor, och förhoppningsvis en lååång vårpromenad om jag får med mig honom;P
annandag påsk: VILA!!! (om dom inte ringer från jobbet förståss...)

Lägger in en bild på min favoritblomma så hörs vi efter påsk!

Kram !!!

termosen jag fick i julklapp av jessy har blivit en vas=)


MELODIFESTIVALEN=)


RSS 2.0