mys!!

Hm..okey först dålig nyhet. Fick inte biliajobbet jag hoppats på, det verkade så kul!! Men men har iaf två intervjuer kvar att gå på så vi får se=) eller nej, TRE om gymmet hör av sig vilket jag tror=)

Sitter o kollar på Victoria Secrets fashion show, säger bara WOOOOOOOOOOOOOOWW!! Superläckra tjejer o mkt häftig show
!


Anna siktar på beach 2010=) ( Efter allt julgodis....)

Hm...ja du Ida, nyårslöften...Jag har ett men det är hemligt, men sen är jag inte så mkt för att lova. Tkr man kan kan försöka sikta på att förbättra saker istället. Jag ska försöka bli lite nyttigare o äta bra mat. Sen ska jag träna regelbundet och inte 6 gånger i veckan ibland o bara en gång ibland. Det är inget löfta om att gå ner i vikt eller nåt men bara för att ja känner mig fräshare om jag är lite nyttigare=)

Men jag har stora förväntningar inför det kommande året! Hoppas på nytt spännande utmanande jobb och ev. skola till hösten. Vill spendera mer tid med vänner o mindre stress. Och nästa jul ska jag fan börja förbereda i oktober så den inte försvinner så jävla snabbt som i år!!!!!!!!!!


Nej nu e det dags att gå ner o äta lite mer julgodis....hmm...

Ska försöka ta bilder imorgon så alla får se;P


GOTT NYTT SPÄNNANDE 2010!!!!!!!!!!!!!!!

=(

Fikade med min(relativt nya men) väldigt bra vän Ida idag o det var som alltid mys. Men hon kom med den tråkiga nyheten att hon funerar på att flytta utomlands=( Eller det är klart att det är jättekul för henne för hon vill ju det verkligen men jag kommer sakna henne! Hon är ju min HÄLSOGURU!!!!

Känns konstigt att se någon man liksom umgås mkt med kommer vara i ett annat land o man kan inte ses lika ofta. JNär jag gick ut gymnasiet hade jag också en sån längtan efter att flytta utomlands eller göra en långresa. Jag kan fortfarande tänka mig att flytta utomlands ett tag, kanske till Norge det har ag alltid varit sugen på, men jag har inte alls samma längtan längre. Kanske beror det på att jag funnit kärleken men jag tror inte bara att det är det. Jag tror det också handlar om att jag är en trygghetsmänniska som söker utmaningar i jobb och liknande. Och jag är nog lite feg på kuppen o skulle inte riktigt våga;P.....Hahha

Pratade med Ida om en weekend till London i januari=) Får se hur det blir med jobb o så=)

Nyår är bestämt!!!!!!!!!!!WOho efter många om o men o velande o ingen som kan bestämma sig o jag höll på att bli galen men nu har vi bestämt o det ska bli sååå trevligt!!! Vi ska äta midag med Emmelie o Jocke och sedan på en fest=) Fast killar e ju lustiga ibland. Här sitter ja o Emmelie o pratar om vilken tid vi ska ses o sen får man veta att det har killarna redan bestämt. Så då började vi prata om vilken mat vi skulle ha men nej nej det har dom redan pratat om. HAhahha skönt att killar ibland kan bestämma nåt så man skipper;P 



  Såhär ledsen blir jag om Ida flyttar!!!


 
Fick föresten dessa små älsklingar i julklappa av min fina sis=)

Juldagen




Idag har varit en lugn dag. Vaknade dock jätteförkyld men gick ut o gick iaf. Det har ju börjat töa så det är tråkigt:( Har ätit massa julmat!

Gårdagen var lyckad. Ingen jordgubbstårta iår men däremot kom tomten. Fast han hade en läskig mask....


sitter nu o äter choklad ( igen....) och dricker cider o väntar på Jessy. Har hört att man ska ut på juldagen så får väl göra etty försök. Tänkte prova Garbo men där kmr man säkert inte in, fast det vore skojj;P


Fick massa fina grejjer igår! Massa sexy underkläder;P, massa krämer o masker o hudgejjer=) Jättemkt pengar vilket var toppen! Men det bästa av allt; JAG SKA PÅ FINALEN AV MELODIFESTIVALEN!!!! Och vi ska dessutom sitta på VIP-platser=) WWWWWWWWWOOOOOOOOOHHHHHHHHHHOOOOOOOOOOOOOOOOO





GOD JUL TILL ALLA

ÅÅÅ Önskar verkligen  er alla en riktigt god jul!

Är fortfarande grymt förkyld så får nog skippa den traditionella julpromenaden=( Men kämpar för att få smaken tillbaka för jag är såååå sugen på jansson!!!

Ska fira lite med mamma nu o sen blir det hos farmor o sen kyrkan=)

Hoppas ni får fina klappar o god mat!!!
 
Hahha såhär blev det när jag skulle laga middag. Det ska föreställa raggmunk.....Så jag hoppas ni får någt mer kullinariskt idag;P



GOD JUL!!!!

om en o en halv timme...

Kan verkligen inte fatta det!!!!!!!!!!!!Snart är det julafton. Har längtat ett helt år som den galna jultok jag är. har lyssnat på Adolfsson&falks "Mer jul" 24-7 senaste tiden o den passar väldigt bra in på mig;P Hahha


"Jag är en luhn person...måttfull o ballanserad..det ska mkt till innan jag blir exalterad. Men jag har en last som håller mig fast i ett järngrepp varje vinter...Mer jul, ge mig Mer jul, jag vill ha MER JUL"LALALALALALA

Ska försöka bli bätte på att lägga in bilder också men det tar ju sån tid o man har ju ett LIIV liksom. *skoja*

Idag var min kollgega här o köpte spikmattan o hon var jättenöjd o jag var nöjd så det blev sååå bra.

Har lagat egna kycklingköttbullar idag. Jag gjorde smeten o sen ställde jag syrran vid vid spisen så hon fick steka för det tog en jävla tid o jag hade ju annat att göra! Som att slå in julklappar o äta praliner..mummms!!


Jag o Malin innan en utgång=)

 

 

Nu har Daniel åkt till skåne över julen o jag ska fira med familjen. Han har sån mysfamilj med stor släkt o massa folk så ja e lite avensjuk. Men när jag blir stor ska jag ha en stor familj så jag måste ha många barn, hiih.


förkyld=(

bara en dag innan julafton! Helt sjukt! Kan verkligen intre fatta det! jag har ju väntat som fan o bara längtat o nu är det redan här. Känns väldigt overkligt. Sitter o äter choklad o kollar på uppesittarkvällen med lotta engberg som en liten tönt;P

Är lite ledsen just nu för jag har dragit på mig nån jävla förkylning som gör att ja inte känner smak! Jag som hae längtat efter jansson som faaaaaaaaaan! I flerar veckor har jag varit sjukt sugen men spart mig t julafton och nu inget=(

Råkade ut för en riktg sur gubbjävel häromdagen. Det var den där dagen när det var sån snökaos och alla bussar var sena. Då skulle jag åka buss från hornstull till fridhemsplan men var lite osäker på om bussen gick dit. Precis när bussen kom kom en gubbe springande o skulle på. JAg steg på först o frågade om bussen gick till fridhemsplan. Då hör jag VÄRSTA sucken från gubbjävlen o ett riktigt irriterat stön, och han grymtar: " Har du aldrig åkt buss förut??" MEN SNÄLLA orka bry sig om att jag inte åker buss i innerstan varje dag. GAAAAAAAAAAAAHHHHHHH

Den här veckan har avrit såå himla mysig! Var o fikade med carro, malin o carros kompis Gracia igår o det kändes riktigt juligt o vi pratade jul o allt. Men malin var på lite dåligt humör o gnällde om att hon var trött på julen. Då blev jag riktigt arg o sa att hon kunde höra av sig igen efter nyår för här ska iaf firas jul!!



Ska bli spännande imorgon o se vad man får i julklapp också=) Ska hem t frarmor o fira. Förra året var hon tomte. Hon försvann plötsligt o så hörde vi en plingande bjällra ute i hallen o där stod hon o skrockade i tomtedräkt. Det var jättegulligt för hon ville göra det för gamla tider som när vi var små. Det är bara det att nu är det yngsta "barnet" 15 år....Vi hade riktigt roligt åt det iaf. Sen bjöd hon alla på hemgjord jordgubbstårta;P







Anna=Elin Nordegren

Sitter hos mamma o myser just nu och hennes kompis kom förbi med lite julklappar. Då säger hon " Anna, vet du vem du är lik?"

Då har hon hittat en bild i tidningen på Tiger Woods fru Elin och klippt ut och sedan frågat sin son Tobbe" Vem är det här?"
Tobbe: " Anna!"
Sen har hon frågat sin dotter: " Vem är hon lik?"
Jessica: " Anna!"

Hmm...får väl ta o jämföra o se vad ni tkr!!!




Hm...Jag vet inte riktigt.....


Anna=Elin Nordegren

Sitter hos mamma o myser just nu och hennes kompis kom förbi med lite julklappar. Då säger hon " Anna, vet du vem du är lik?"

Då har hon hittat en bild i tidningen på Tiger Woods fru Elin och klippt ut och sedan frågat sin son Tobbe" Vem är det här?"
Tobbe: " Anna!"
Sen har hon frågat sin dotter: " Vem är hon lik?"
Jessica: " Anna!"

Hmm...får väl ta o jämföra o se vad ni tkr!!!




Hm...Jag vet inte riktigt.....


dåålig!!

Ojoj jag visste att det skulle bli såhär!! har inte skrivit på jättelänge igen! men nu ska det bli skärpning. kanske ett nytt nyårslöfte!

ikväll blir det julmys med daniel, har köpt hem massa gott som pepparkakor, brieost, juleskum, choklad o ischoklad o lite mer som ja inte vågar rabbla upp med risk för att verka frossig....Daniel insisterade på att köpa en baginbox också men ja ska försöka övertala honom om att den ska sparas till nyår!

Första misslycakde julkalppen klar iaf! Skulle ge Daniel en spikmatta för jag trodde han skulle kunna använda den för sin onda rygg. Men igår vaer vi hemma hos hans mamma o hon har en sån matta o han provade o tyckte att det var det mest obekväma han testat o han skulle minsann aldrig vilja ha en! Hm..tänka Anna och så var den julklappen misslyckad. men skickade iaf ut ett mass-sms till alla vänner o bekanta om att jag har en spikmatta till schysst pris och vipps så har jag hittat en köpare! Vilken tur!

Behöver skaffa mig ett helgjobb om jag ska överleva tror jag. Kmr att jobba ännu mindre på förskolan nästa termin...Men ska på en intervju imorgon så vi får se hur det går. har iaf skaffat oraktik nu- DET BLIR PÅ SCANDIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WOOOOOOOOOOOOHO!!!!

Nu ska jag mumsa pepparkakor med brie! Lovar att vi hörs snart!!! Hihiih

LUCIA

var på luciafirande i Globen idag. Så himla fint! Dom sjöng underbart och det var jättehäftgt att se. Börjar bli lite stressigt nu med julen tkr jag. Jag vill hinna sitta o julfika o bara njuta av julen men det känns som det går så fort nu o så jobabr man o tiden bara försvinner. Nästa helg måste ja iaf åka t stan både lördag o söndag o julhandla=)

Sitter o kollar på luciafirandet på svt nu som alltid brukar vara så bra. Men inte åi år! det står en tjej som liknar baben larsson o skriker o det är inte alls gammalt o traditionellt som det ska vara!!!

Måste bestämma mig hur jag ska göra med jobb och skola och allt efter jul. Har kommit in på religionshistoria på SU och det verkade så intressant förut men nu e jag lite osäker och jag måste bestämma mig ok jag kan jobba två dagar i veckan som dom vill på jobbet...ÅÅÅÅÅÅ all denna stress!!!!!

Imorgon blir det i alla fall någon form av julbord på jobbet o det ska bli trevligt. Blir nog väldigt lugnt med tanke på att det är måndag o alla ska jobba dagen efer men lite jansson kan man ju inte tacka nej till....


jullängtan...

Julmarknaden i Gamla Stan

Å vad jag tkr om just den här tiden på året. När det är JULLÄNGTAN och man får förbereda allt o julshoppa o gå på marknader o bara mysa. Jag inredde Daniels lägenhet i helgen o den blev jättemysig o han tyckte faktiskt att det var jättefint=) Så det blev lyckat. Försökte oss också på en julmarknad på Drottningholm men den var inte öppen så vi beslöt oss för att fika på Brostugan som ligger i närheten. Ett rätt populärt fik av vad jag har förstått och det var jättemys när jag var liten. Men Fy fan va besvikna vi blev! För det första gick det typ i nte att komma dit, för vägen från bussen till cafét var inte upplyst så där var det omöjligt att gå. Sen fanns det en upptrampad gång över ängen som fick lite ljus från gatlyktorna längre bort. Men där var det så himla grisigt o lerigt o vi gick där o kände oss som i en konstig film där man klampar i lera för att komma fram till fiket som bara var en besvikelse!

Däremot var jag på Café Chokladbollen vid St eriksplan igår. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅååååååååååå Va bra det var!! åt en god hälsotallrik och efter maten bjöd den jättetrevliga servitricen på en chokladboll och te!!Underbart! detta kallar jag service! Dessutom har dom hur många chokladbollar att välja på som helst. Pepparkakssmak, after eight, non stopsmak, snickerssmak, suuuuupergotttt!!!!

RSS 2.0