utekväll!!

Hade en toppenkväll igår! Tacosmiddag med paj till efterrätt och massa vin med anja, ida o jessy och vi hann även med några turer på stången o dansade och ida o anja fick prova=) Sedan bar det av till krogen, bar54, där vi mötte upp daniel som också var med o hade en toppenkväll!

Idag är det AnnaoDaniel dag o vi ska laga hemlagad pizzza och kolla film=).


Bilder kommer sen!!!

dagens vishet

Faaan Guuud så fint väder det är ute! Och jag kan inte gå ut!!:( Måste i o för sig till jobbet snart för ett möte men är inte alls frisk än:( ska jobba hela torsdag, fredag o lördag o sen e det ju min fest på lördag. Jag vill verkligen blir frisk!!!! Längtar så tills denna vecka är ÖVER!!!

Bara att inse då att denna vecka blir det ingen träning:( *krokodiltårar*

Har iaf pratat med en tjej som e instruktör på mitt gym o hennes förslkag var att ja skulle sätta ihop en uppvärmning o fråga om jag kan få hålla den på någons pass. Vore grymt spännande men nackdelen är ju att det typ inte finns några aerobicpass kvar:( Kanske får sikta in mig på step eller core stället. Spinning har jag inte bestämt om det är mig grejj än...Har även kollar på utbildningar till aerobicinstruktör o det finns några, bland annat en på worldclass, men ja undrar om inte nautilus har interna...Men ja antar att gymmet inte vill sponsra det än. FAN!

Ska iaf kolla upp alla aerobicpass som finns gå på så många som möjligt typ i stockholms stad. knas bara att jag inte kmr kunna gå regelbundet eftersom ja jobbar kväll. Aja vi får se hur det går men ja vet iaf vad jag vill.


Hoppas alla därute kan bli peppade på att börja träna för det är verkligen LIVSNÖDVÄNDIGT! Tkr synd om alla som sitter hemma på sina rumpor o tror att dom inte behöver träning. För som nautilus säger: "Den som inte orkar lägga tid på fysisk aktivitet kommer förr eller senare lägga tid på sjukdom" Så börja träna. Simma är en jättebra kom igång träning tkr jag! Det går snabbt o man kan förbättra sina resultat regält!! Kom igen!!

BILDER!!!

Jag tänkte bara lägga upp massa bilder idag som får tala sitt tydliga språk. Några bilder från när jag o jessy försöker vara glamorösa på stången, fast jag tror inte vi lyckades så bra..Men här e lite av vad vi kan iaf. Kan vara så att förhoppningsvis ser det bättre ut i verkligheten. Sen e det några bilder på mitt snygga hår som ja fixat och en bild på min underbart snygga Twist&Tangojacka! Anja beställde en Mohjito till mig!!mums!Soon to be..!!!!=)
Stöldgods!!!!!;



P

och till sist två gamla bilder från den tiden man var ute varje helg: hahha ojojoj vad det hände grejjer hela tiden! Idag är livet lite lugnare o jag tycker det är skitkul att gå ut någon gång ibland. Nu är det liksom andra saker som tar ens tid som gör att man inte kan gå ut varje fredag o lördag. Träning, pojkvänner och karriär är det som är viktigt nu tror jag. Man satsar mer på jobb o studier och träffar vänner på andra sätt. Jag tycker det är asmysigt att ta långa promenader med mina vänner och så är jag ju fikatypen nr ett. Men sen är det jättekul att gå ut o dansa också! Ska ha några vänner över i helgen för att prova polen o sen ska vi gå ut o den som vill följer med. Jag o Ida är taggade till tusen så då blir det fest(om jag är frisk...) tror Jessy är rätt på den idén också???



Ledig idag så jag ligger i sängen o försöker återhämta mig. Har pressat apelsiner för att få i mig vitaminer och gjort blåbärssmooothie av farmor-handplockade-blåbär=) och så lite skorpor på det för att få i mig fibrer och två omega 3 piller. Nu borde väl förkylningen ge med sig!! 

Trafikkaos!!

Igår tod det mig 2 timmar att komma till jobbet. En sträcka som i vanliga fall tar 20 minuter. idag är det också kaos och jag börjar jobba vid fyra men får väl åka hemifrån vid 2 typ.. Tycker det är otroligt fräckt av sl att ha kontrollanter som kollar om man har biljett. Lägg  pengar på att ha personal ute på stationerna med information istället!! SL suger verkligen så mycket. Jag kan förstå och acceptera när det bir förseningar för jag vill ju verkligen tro att de jobbar på en förbättring men dom är så otroligt dåliga på att informera alla oss som undrar hur fan vi ska ta oss till jobbet idag då!! mer info och bättre tack! Men SL bara fortsätter skylla på banverket och att det är dem som står för skyltningen. URK: Stor suck på SL idag!!


Och så lite träningstips;
Roligt att se att det fortfarande är fullt på gymmen. Kanske håller det i sig lite längre än vanligt iår men i slutet av februari brukar det trappas av. har varit jättemånga unga människpor inne i år och köpt gymkort. Det lustiga är att alla nybörjare köper ett årskort istället för ett på 4 minader eller ett halvår. Det är mitt bästa tips att ska man komma igång med träningen men är osäker på om gym är ens grejj- köp en klippkort eller ett kort på några månader till att börja med!

Sedan testar man gymmet, helst med en instruktör den första gången så man vet att man gör rätt( snart kan jag vara den instruktören!!) och med en sådan kan man också lägga upp ett personligt program( på nautilus är denna instruktion GRATIS!!!). Men man måste faktiskt inte gå på gym om man inte känner sig motiverad av att få snygga slimmade eller muskulösa armar, även om gym är en otroligt bra träning för HELA kroppen och skelettet o allt! Men det finna ju muskelpass man kan gå på istället, ex.vis bodypump eller ABS (coreträning, mage rygg). Det finns många typer av konditionspass, step, spinning osv. Det är bara så himla trålkigt att aerobic håller på att försvinna helt- finns nästan inte på några gym längre. det som jag hade tänkt att utbilda mig till! Men man vet ju inte det kan ju komma tillbaka längre fram.

och kom ihåg! Träna aldrig om du känner av det minsta från halsen- det kan vara livfarligt!!
Är så roligt att inspirera folk till att börja träna, min kompis Anja blev motiverad av att börja träna efetr att hon pratat med mig=)


Känns tungt att inte kunna träna idag eftersom jag har ont i halsen. var så jävla taggad! Är man van att träna 3-5 gånger per vecka känns ett par dagars uppehåll tungt!





trafikkaos!!

AAAAAAAAAAa idag ska ju jag o Ida ut men det är typ trafikkaos o snökaos o all kaos man kan tänka sig så jag vet inte hur vi ska göra! hon e iaf på väg hit nu o vi ska kolla melodifestival o dricka massav vin o äta chokladdoppade jordgubbar som jag fixat!

Får se om det blir nn utgång om man kan ta sig från hemmet;P hihih

fredag!

Ligger o myser i sängen med datorn när daniel gått till jobbet. Känns lyxigt att jag alltid kan ligga kvar när han åker till jobbet. Ska snart fixa mig och åka till stan och SHOPPA!! Woho det var månader sedan sist!!! Börjar nästan känna mig snål nu när man har sparat in på allt. Men förhoppningsvis har jag lite pengar över så jag kan börja spara lite igen nu när jag har TVÅ jobb=) woho!

Snart helg fast jag jobbar till halv tio ikväll o börjar tolv imorgon. Är ledig söndag iaf-skönt! Fast om dom ringde skulle jag inte banga på dom pengarna!

Imorgon ska vi fira Idis=) Hon har hittat nåt kareokiställe som hon vill till men jag tror vi spar det till nästa helg, måste kolla upp vad det är för nåt. Jag vill gärna gå till favoritstället Ett ställe men kan bli svårt att komma in.

Har pratat med en tjej på jobebet som är personligtränare och fick lite tips. om jag vill blir gruppträningsinstruktör ska jag tydligen höra av mig till instruktörer o höra om ja kan få hålla deras uppvärmning till o börja med..ooo vågar jag?????

Nej nu ska ja ringa Jessy o väcka henne så hon inte sover bort vår shoppingrunda!!!

 

God morgon alla o ha en härlig fredag!!


En liten tankeställare

Efter det som hänt nu de senaste dagarna har fått mig att inse att man ska ta tillvara på dem som betyder nåt för en. Jag vet vilka vänner som ställer upp och som beter sig som riktiga vänner och jag är så glad att jag har många sådana riktiga vänner!! Och så självklart familjen som betyder mest!

har iaf tränat idag igen o imorgon blir det jobb på gymmet o hård styrketräning innan!! Längtar till helgen då jag ska fira Ida och ha kul.


3km blev till 4,5 och 6!!!!!

Är fortfarande i chock, har pratat med mina vänner och ingen fattar någonting. Tråkigt när människor man varit nära plötligt beter sig som man aldrig hade kunnat vänta sig. Aja, ska försöka släppa det. Men jag blir så ARG!!!!

Har bakat scones imorse och ska ev iväg o träna. Funderar på att åka o besöka en släkting innan jobbet. Var på gymmet igår och tänkte att nu jävlar är det dags att börja träna kondition(som jag inte gjort på 6 månader...) så jag ställde mig på löpbandet o siktade på 3km. JAG KLARADE 6 km!!!! woooho!!!!!Helt slut o träningsverk i vaderna men undrar vart energin kom ifrån...

Sen var det ju semmeldagen igår. Världens mest överskattade dag! Semlor är gott gott gott men måste man verkligen stänga ner ett helt café för det???? Jag o Ida skulle ta lite arternoon tea på Vetekatten igår o möttes av kalabalik vid entrén. Stora kartonger och påsar med semlor trängdes med människor som inte sett en semla sen i fjol o alla skullle ha samtidigt. Men cafét då? " Nej det är stängt idag för det är ju semmeltisdag". Måste stan stängas ner för att vi ska ha semlor just en viss dag! Gaaah!!!



är i chock!

Igår blev jag sviken av en vän. Trodde den tiden var förbi. Trodde det var när man  typ gick i högstadiet man blev ovänner och sa upp kontakten. Men man säger tydligen fortfarande upp kontakten med folk. Detta är då en gammal vän sen flera år tillbaka och vi har haft väldigt bra kontakt i flera år. Sedan gymnasiet har vi inte träffats lika ofta men vi har ändå varit nära vänner och haft roligt ihop- enligt mig. Men något måste jag ha missat på vägen för när jag nu hörde av mig efter en tid av uppehåll(jag har haft mkt med jobb osv och antog att det var samma för henne) vägrade hon svara. Hon ignorerade mina mess och samtal och tillslut fick jag ett mess där det stog att hon inte vill ha kontakt för hon tycker att vi inte kommit så bra överens den senaste tiden. Jag fattar ingenting! Att ha vänner som bryr sig och som ringer o kollar hur läget är är ju det finaste man kan ha!! TA TILLVARA PÅ ALLA SÅNNA FINA MÄNNISKOR säger jag till er andra.

för mig är detta helt skumt. Om man har haft ett stort bråk-ok om man inte vill ses mer.
Om man snackat skit eller varit jävligt taskig- ok om man inte vill ses mer.
Man kan också givetvis växa ifrån varandra men om den ena då ringer o vill kolla läget blir man ju bara jätteglad.

men detta är helt skumt. Jag har flera kompisar som jag inte har daglig kontakt med och som jag bara hörs med någon gång ibland. Pratde med en sådan gammal vän igår som jag inte pratat med på några månader och det var jättetrevligt och vi ska ses i veckan. Jag blir bara glad om någon gammal vän hör av sig!

Därför är ju mkt sårad just nu och är trött på männiksor som beter sig som man gjorde i lågstadiet. Idag är vi vuxna människor och kan prata om det är nåt som stör oss.

Men eftersom hon nu har sagt att hon inte vill ha kontakt får jag väl acceptera det, även om det är sorligt att ha förlorat en vän, och inse att jag faktiskt  har vänner som är PÅ RIKTIGT!!


LOVE U ni vet vilka ni är! Och till alla andra som jag uppskattar jättemycket!!




vilken vecka!

Hej o hå! Vilken vecka det varit! Har verkligen haft fullt upp med jobb och plugg. Har inte känt mig så pigg på att traäna så det blev "bara" 3 pass denna vecka, jämfört med förra veckans 5. Men jag tror att ju mer man tränar ena veckan desto mer slut blir man nästa o kanske inte riktigt hittar motivationen. Har jobbar varje kväll också plus ett möte på Sabis så det har varit full rulle. Har försölt plugga också men det har verkligen gått emot mig. Första dagen ja skulle sitta några timmar på stadsbiblioteket funkade inte internet där. Av någon anledning var det bara min dator det vägrade fungera på så jag gav efter 1,5 timmar upp o åkte hem. Så surt!! Några dgar senare var det fel på onlinesidan så jag kom inte åt mina uppgifter!!! Gaaaah!!!

Träffade iaf min gamla vän Sophie från gamla goda konsumtiden=) tog en lunch o det var så kul att träffa henne! det är verkligen kul att traäffa gamla vänner som man inte ser så ofta för man har alltid mkt att prata om=)

Åkte på att jobba helg också men det har jag ju velat hela tiden så det är bra! Men i fredags hann jag o daniel med en middag med hans gamla vänner. Det var ute i rågsved o så långt ut har jag aldrig varit, det var en upplevelse kan jag säga! hihi Men det var jättemysigt o alla var supertrevliga. Värsta chillkvällen med öl o tacos.

Nej denna vecka får fan ta o bli lite lugnare...Fast det blir den nog inte eftersom jag jibbar varje kväll igen plus lördagen. Ida fyller iaf år på tisdag o då blir det kalas!!!!!woooho!  (eller fika på stan iaf;P)


Får se till att skriva mer sen ska plugga nu, 07.00....

sista dagen på en låååång vecka

Ojojoj, denna vecka har varit tuff. men samtidigt jättekul! Jag har jobbat, jobbat och jobbat och jobbat lite till. I onsdags jobbade jag ju dubbla pass och i torsdags jobbade jag kväll på gymmet och i fredags jobbade ja på fymmet och stängde själv fr första gången=) Det gick jättebra! WOHO!! Får se hur det går med gymmet framöver. Vi ska köra på nu i två veckorframåt och sen känna efter från bådas håll hur vi ska fortsätta. Det som är problemet är väl att han vill att ja ska jobba helger o jag vet inte om ja vil det, men ja vill ju ha kvar jobbet. Så vi får se vad som händer.

Var ute med Anja o drack vin på Högbergs i fredags. Blev lote för mkt att dricka så jag var helt slut i lördags. Men det var supermys att bara sitta o prata o skratta o dricka gott vin. Blöev sugna på att dansa så vi gick till Ett ställe(som är en favorit)men vi kom inte in för det är 23 årsgräns:( Satt tre killar vid bordet bledvid oss som skulle ragga på oss. Den ena satt o viskade till den andra vad han skulle fråga oss. Typ: " Fråga vart dom ska sen!" " Vart ska ni sen då?" Hahaha så himla löjligt. Stackars killar! Jag gav dem tipset om att gå till GK för där finns det massa tjejer de kan ragga på. Hihih

Sist jag var ute kom det fram en kille o hälsade på mig och Ida;
Han: " Hej, TED."
Ida: "Vad sa du att du hette?"
Han: "TED, Som DET baklänges."
Jag: " Hej, Anna. Anna baklänges. 


Igår kom söta Ida över o kollade melodifestivalen med mig o Daniel. Hon passade på vägen hit på att gå in på Ica och sno lite godis;P Hon glömde faktiskt att betala, men det var helt utan fri vilja! Men roligare moment får man letra efter när hon kom på vad som hade hänt! <3<3<3<3

Vi drack drinkar som Ida fixade, Cosmopolitan mums!, och åt massa godis o chips o drack baginbox. Melodifestivalen var en besvikelse, inget bra starfält på första omgången iaf. Bättre lycka nästa lördag!

Fick senare på kvällen sms från mina kompisar som (det är mkt sällan alla kan ses samtidigt) var på väg till mosebacke. Varför är det alltid dom kvällarna som man verkligen inte orkar gå ut som allt händer???!! GAAAHHH


Nej nu ska jag dra med mig Danne till gymmet, måste sätta fart inför beach 2010. Har raknat ut att det typ är 3 månader kvar innan man ska på med den där lilla bikinin igen....


 


torsdag...

Fan va trött ja var igår alltså!! Och det har inte gått över än! har tagit en powernap på ca 40 minuter men kan ändå inte koncentrera mig:( Hade tänkt att vara supereffektiv o plugga som fan idag men det går inte:( Lagar lite sojafärsssås i stället, luktar konstigt nog rätt gott. Tänk om jag lyckats!! Så inget plugg men massa mat som måste frysas in. Ska till jobbet snart, till gymmet. Jobbar 15-22 idag och ska stänga för s´första gången. Det blir spännande! har iaf träningsverk från igår så idag blir det vila:) Kör hårt imorgon istället:)

Snart är det helg o det är sååå skönt! Ska hämta min snygga datorväska som jag beställt imorgon. Då blir det bilder!

Känner ni igen honom?

Henry Bronett


henry Bronett handlade av mig idag. Han var supertrevlig!!!!precis såhär glad!

jobb jobb jobb..=)

Ojoj har inte skrivit på ett par dagar nu för ja har haft fullt upp. I måndags ringde dom in mig från Sabis o jag fick jobba 8-18=) superbra! efter det var det dags att ta tjuren vid hornen o försöka komma upp på stången efter två veckors uppehåll. Men poledansträningen gick bra o nu övar vi på jättesvåra saker som att hänga i knäna och att hänga upponer i ETT knäveck  och med endans en hand. Men det gick inte så bra för mig så ja får fortsätta öva...Däremot är jag mkt bättre på alla steg då man ska snörra o få fart o typ "snygga" saker men sämre på all akrobatik...I keep on fighting;P

Har varit så jävla vimsig hela veckan och i  måndags när ja jobbade fick jag för mig att jag bara fått en rast. jag hade jobbat 7 timmar o jag trodde alltså att ja bara haft en rast. Så jag ställde till med en mindre scen och började prata med folk att "ska man inte ha mer än en rast om man jobar 8 timmar" och alla höll med mig och sen gick någon till dom ansvariga o berättade att Anna har minsann bara haft en rast idag. När det sedan kom fram en ansvarig och frågad om det verkligen var så, erbjöds jag en liten til rast. Men då kom jag på att jag visst haft två raster!! Fan va pinsamt!! var så himla vimsig...



Tisdagen började med en liknande pinsamhet då jag var hos optikern. Jag hade på mig mina gamla linser och skulle så prova ett par nya. När jag hade satt i de nya linserna blev jag chockad! dom satt inte alls bra, jag fick förklara att det var suddigt och jag sa tom "det känns som jag typ druckit en flaska vin.." och optikern fick kolla i det där microskopet på mina ögon och sa sen att det såg ut som jag hade en dubbel kant på den ena linsen. Jag hade alltså satt i linserna utan att ta bort de gamla!! Herregud!!

Jobbade iaf 16,45-21,30

Grattis föreseten Jackie till vinsten! Värdigare vinnare fanns inte!!!=)

Hann med att simma med syster i ca 1 timme ocskå=) supertrevligt! Träffade också en tant på gymmet(hon simmade med knallrött fattenfast läppstift) som var så trevlig och småpratade. Hon tyckte det var så kul att ja o min syster var där för hon hade själv två barnbarn som det bara skilde når år mellan som också var en mörk o en ljus=)


Idag har jag jobbat dubbelpass: 6.15-13.00 på gymmet och 16-19.30 på sabis=) Körde världens styrkepass efter gymjobbet o skakade efteråt i musklerna. superhärligt!!!hahha dom har en träningsserie på Nautilus som kallas Express way och består av 12 maskiner och om man kör alla dom i valfria set har man tränat hela kroppen!
Måste lägga upp nån bild när ja svettas i gymmet sen=)

Hann med en fika med Underbara Ida också=) vi kom fram till att vi typ setts varje dag och blev lite paffa när vi kom på att imorgon kmr vi nog inte ses.  Hhahha!


RSS 2.0