JÄVLA KÄRRINGAR

Måste bara börja med ett förtydligande: JA; hon sa Norrort så Jessy kan ju räkna med att bli rikskändis på riktigt där i Väsby! HAHHAHAHHA


Så till det viktigaste:
FY FAAAAAAAAAAN vilkan jävla kärringar det finns! Tanter kan vara riktigt elaka mot varandra! Riktiga satmaror finns det verkligen. Finns en tant på Sabis som ALLTID gnäller på den framför i kön för att den inte lagt en pinne bakom sina varor. Hon vägrar att lägga dit en jävla pinne innan SINA varor utan lassar bara upp så att hon får gnälla sen! URSH! Men igår var det den värsta kärringen jag sett! Hon hade brottom till apoteket tydligen och stod o trummade med naglarna på kassabandet och suckade. Sen började hon gnälla på tanten före att hon hade trängt sig(den andra stackars tanten fattade ingenting) och sen blev hon så upprörd att hon kastade bort tantens varor o lassade upp sina egna före. Sen ville hon hjälpa tanten innan att signera hennes kvitto o bara gnällde stressade och var så otroligt otrevlig. Hon slängde fram alla varor o puttade bort tanterna innan. Så jävla elakt!!!tantjävel!!!


Sen finns det dom tanterna som är underbart söta! Som min fina farmor som typ ser upp till ungdomar<3


rikskändis? och kamelsex

Har jobbat idag, 07,45-16,45 så är helt slut. Räknade ut att jag tjänar ca 200 kr mer på att jobba ett 9timmar långt pass som att jobba ett 4,5 timmar långt på kvällen...Hmm....får nog satsa på fler kvällstider. Dessutom är jag helt slut efter en heldag på Sabis. Men det är ju kul såklart!=)

Hade tänkt att testa Nautilus i City idag där dom har ett berömt danspass men jag verken orkade eller hann efter jobbet. Så gick med tungaledsna steg hem o pluggade istället. Få se om jag orkar gå på det på fredag eller torsdag annars kanske nåsta vecka lir bättre. Ska iaf börja gå på mer pass så man får lite idéer. Grejjen e bara att jag gärna tränar på dagen o allr helst på morgonen innan jobb o skola men alla bra pass e på kvällen. Får försöka fixa det iaf=)   Tränade dubbla pass igår, gym och poledance så får väl skylla på den tröttheten;P Var föresten ett TV-team som filmade  hela vår träning igår o det ska sändas i norrort och Täby(tur att ingen jag känner bor där) samt på internet....Så kanske man blir rikskändis då...Om ni ser någon som ser ut som en 7åring som fastnat i en lekställning upponer kan det vara jag...

 
Vackra Kiruna i bakgrunden

Dagen avslutades med att öppna posten och se att jag fått ett kort av min kära väninna Carro som varit i Egypten. Kortet föreställde två kameler som hade sex. Mkt fin semesterbild!

söndagslathet

Inget jobb idag och det har varit skönt. Var hemma o tog hand om min pojkvän hela dagen och hann med att plugga lite=) Känns bra då jag börjar en ny kurs idag, eller rättare sagt 3!!!! nya kurser!! AAAAAAAaaaaaaaaa

Åkte sen iväg t vby o fikade med mikis och gick en snabbis på Gina Tricot. Hittade en jättefin blå-vitrutig skjorta som kändes väldigt klassisk. Jag bara älskar den snygga sexiga kontorslooken!!Å det e min nya passion i klädväg=)

Köpte med mig sushi hem och det var SÅ gott!

det var min latsöndag. God natt!

söndag 01.10- äkta kärlek!

Ok, ska vara medveten om att jag skriver detta efter något glas vin och jag har blivit jättekänslig på senare tid o kan bara dricka nåt glas innan ja känner mig rund under fötterna men jag är uppmärksam på det o försiktig. Har iaf precis kommit hem från en undrbart rolig födelsedagsfest för kllegorna Alex och Denize och det var superroligt o jag hade så trevligt! Dock är Daniel sjuk så jag kände att jag hade lite flickvänsansvar att kolla till honom så jag åkte hem i tid. Kanske är det en sån sak man bara förstår när man har en egen partner men plötsligt har man liksom inte bara sig själv att tänka på. Jag känner att jag vill finnas där o ta hand om min pojkvän när han är sjuk för jag förväntar mig ju samma sak själv. Däremt tkr jag inte man ska ha dåligt smvete för att man går ut o roar sig när partneren är sjuk. För ett tag sen träffade jag en kille på krogen (inte som i "träffade-utan sprang på typ) som tyckte att jag var jättedum som var ute när min pojkvän var hemma o var sjuk. Han försökte få mig att få så dåligt samvete och fick mig att framstå som en jättedålig flickvän. Men det är inte alls så jag känner! Jag o Daniel har en ärlig o öppen konversation o ett ärligt förhållande o jag vet att om han behöver hjälp eller vill att jag ska vara hemma skulle han säga det. JAg vet att han inte villl att jag sitter o håller honom i handen när han har lite ont i halsen. Visst, har man 40 graders feber finns det ingen tvekan då snackar vi om en annan sak!! Blev så jävla arg på den där killen- sluta lägg dig i andras liv! Bara för att killen sjuälv hade så jävla dålig kontakt med sin flickvän. Gaaaaaaaaaah! Man vet när det är äkta kärlek och då är det ÄKTA! Fick ett riktigt tecken igår på att jag o Daniel hör ihop=) Så fiiint!!!!



Så var det helg igen=)

har varit på akuten två gånger nu i veckan. HAr fått ett sår på hornhinnan som gjort svinont men nu har jag iaf fått ögondroppar som ska laga såret och nu verkar det vara ok, men jag får inte använda linser på hela 3 veckor! O jag som inte ens gillar glasögon!!! Hm...får se till att hitta nån snygg look som passar ihop med brillorna.

För alla som undrar hur melodifestivalen var så var den TOPPEN! Så himla roligt! Ska lägga upp lite bilder från den sen när jag har mer tid=).

Konstaterade precis att jag inte varit ledig en hel helg sedan i början av januari och skall jobba imorgon och de närmaste lördagarna. Men det är inget jag klagar över för jag älskar när lönespecen kommer o man får vad man förtjänat!! Ge mig fler helgtider!!!!!!!!!!!!!

Ska fixa mig nu för vi ska hem till Daniels mamma o äta oss tjocka o feta ikväll. Ska bli mys. Skönt med en lugn kväll men lite långtråkigt att åka ända dit själv när jag ska möta daniel någonstans bortom stan:( Men jag ska vara flitig o ta upp pluggboken!!!


HA en bra fredag!!!

Orkar inte ens skriva en rubrik!

Idag har jag kommit ännu ett steg närmare min gruppträning. Vi har en instruktör som heter Karin och håller i steppass på mitt gym och hon har lovat hjälpa mig! Hon kom inrusandes igår några min innan hennes pass började och hade med sig sin lilla bebis(Melissa 15 månader) eftersom hennes barnvakt inte dykt upp. Hon var jättestressad och jag erbjöd mig att passa lilla gullungen som sov och Karin blev jättetacksam. Och som tack ska karin hjälpa mig att sätta ihop ett litet pass och hjälpa mig med grunderna och så=) Skitkul! Så dagen började med att jag gick på hennes grymt tuffa pass och sen berättade hon att hon ska sätta ihop ett kortare pass och välja en låt som jag ska få öva till!! SUUUUUUUPPPPPER!!!

Idag hade vi öppet hus på gymmet så det var mer folk än vanligt och mer att göra. Har suttit o ringt gamla kunder o förlängt deras kort samt hållt en instruktion på prov=) 

Åt middag med Lena i vällingby. Gott och supersnaällt att hon bjöd=)

Imorgon måste jag bege mig till ögonakuten med remiss från min optiker där jag var akut idag 1 timme innan stängning. Mer info om det kommer väl om någon är intresserad. 



God natt! 


Som grädde på moset...

Som pricken över i:et blockade hon mig nyss på msn. HAHHAHA jag har inget annat att säga än att garva ut denna tjej. Så barnsligt att inte ens kunna prata över msn.



MÅLLÖS!


Ev. ledig imorgon om inte jobbet ringer. Annars kan det vara skönt att vara ledig för jag jobbar rätt mkt nu=) ska ta ett extrapass på lördag också. ska kanske gå på bio med Daniel på kvällen också<3. Om jobbet inte ringer blir det till att städa rummet här hos mor och ev dra till gymmet (igen;P) hiihh.


Fikade med Emmelie o babykulan idag=) Råkade stöta på Carro, Bella o Olof på cafét o det var jättekul att träffa dom också! Mysiga timmar på stan=)

DETTA ÄR OTROLIGT!

Har precis pratat med min så kallade före detta vän, PÅ MSN eftersom hon inte ens kan prata med mig i telefon! Hon snackade så mkt skit så det finns inte och sa massa saker som att jag fått henne o må dåligt o massa sånt! Hon var deprimerad, alltis negativ o tråkig o jag ställde alltid upp o träffade henne eftersom hon inte hade nåt bättre för sig(vilket e tydligt nu att hon inte har så många vänner eftersom hon var med mig fast hon mådde dåligt) och jag ställde verkligen upp på henne. Men nu känner jag bara att hon är en sån misslyckad människa, som istället för att ta tillvara på dem som vill henne väl, väljer bort folk för att man inte är lika neggo som henne! Hon måste haft svårt att hantera att jag inte var lika negativ o BOOOOOOOORing som henne! Blir bara så jävla förbannad för att hon kan anklaga mig för att få henne o må dåligt när jag alltid ställde upp på henne!

Menmen ok, jag måste inse att det är hon som är den svaga och jag förtjänar bättre. Tkr bara det är tråkigt att bli sviken av någon man tyckte att man kände bra. känns tråkigt. Men hon var ingen riktig vän alltså. TRåkigt men jag vet att man inte kan gräva ner sig i det. Måste gå vidare och umgås med de vänner jag vet aldrig skulle göra så mot mig.

Vårmode!!

Jag har nu som den fashionista jag är (...) spått i framtiden och jag vet vad som kommer bli riktigt hett i vår! ska man satsa på något, så ska man satsa på LÅNGKLÄNNINGEN. ÅÅÅÅ va jag längtar! fast jag är riktigt kort bara älskar jag långklämnningen! Matcha med en ljus jeansjacka o solbrillor=)
Även magtröjan ska ju göra comback i vår/sommar men den är jag tveksam till. Det sexigasre och snyggaste som finns på en tjej är en platt och vältränad mage så det siktar jag på! Men magtröjan är mest bara smaklös. jag tkr då att man kan satsa på en tajt t-shirt som gör att man ser den fasta magen utan att se massa hud. Tröjan får gärna vara lite kortare så att man ser ca 2cm av magen- men inga navlar alltså!!

Måste kanske bege mig till gymmet o jobba på magen idag då..haha men först måste det pluggas!! Hade för övrigt skön träningsverk i ryggen igår vilket visade att jag jobbade stenhårt i tisdags! Tänk på att träna ryggen när du tränar gym. Ryggen är en mkt stor muskelgrupp som inte är kul att få problem med. man kan inte bara träna magen o tro att man ska få en stark överkropp, ryggen får inte glömmas bort! Längtar tills man kan ut o springa, måste ju förbereda mig för vårruset och ev. tjejmilen=)

Tisdag...

Vaknade av att solen sipprade in genom förnstret och av att telefonen ringde=) Superhärligt med lite vårkänslor nu också. Så vad annat kunde jag göra än att ta på mig jogginskorna o solbrillor för en härlig powerwalk. Blev 50 minuter av svett- superhärligt!!
Drog med mig syster ut ocskå o hon är ingen van powerwalkare! Hon kutade efter i skor med klack, kappa och strumpbyxor o klagade på ont i fötterna...hmmm? Men det var trevligt med sällskap=)

Borde plugga för jag har prov nästa vecka men kommer inte alls igång. får ta mig i kragen o börja läsa!!


Nu ska jag i väg till jobbet!

fika o pluggmys

Sitter just nu på café Chokladbollen med min vän Ida och pluggar och äter gott. Tränade ett stenhårt pass på gymmet imorse. Körde helkropp med maskiner o känner mig nu jättebra! På tisdag är det öppet hus på nautilus och då tycker jag att alla ska komma dit och träna. Alla människor mår bra av o träna, gäller bara att hitta just din grejj!!!

Jobbar ikväll till halv nio, bra med pengar men känner mig inte jättepepp. Skulle hellre ta med mig Daniel ut på en långprommis.

Pratade med en tjej som har några pass på gymmet igår o hon tyckte det var helt ok om jag ville hålla en uppvärmning hos henne. Blir narvös men måste först se till att gå på hennes pass lite....

Nu har ida sagt upp sig o åker om några v. Känns tråkigt men vi kmr ju ses igen så I moving on! I am gonne get stronger now, nothing can stop me know!...

Molodifestival på lördag!!!wooooooooooooooooooohooooooooooo

 

Ida pluggar på cafét!!!

 

Var ute med Sabisjobbet i fredags o det var skitkul! Jag, Martina o Ida var hemma hos Ida innan  det bar iväg till Under Bara Bar som var proppad med folk. Kul att trffa nya vänner iaf o lära känna folk utanför jobbet. Lite spice Girls inspirerad förfest....


hälsosnack

Sitter o kollar på Du är va ddu äter med Anna Skipper. När man hör hur folk lever känner man sig ändå jävla nyttig. Men sen när hon ska göra om dom o ändra allt får man massa idéer själv på vad man kan göra. Jag är sugen på att prova äta alger, typ gägga i smoothien på morgonen. Får se vart man kan få tag i det. Skulle kännas bra att få i sig lite mer växter, speciellt som man inte äter kött. 
Nu ska min underbara vän kompis Ida iaf flutta till London o jag e jätteledsen:( vill inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kommer sakna henne ¨så men ja får väl hälsa på henne så mkt som möjligt men det e ju inte samma sak. 
har iaf kommit på ett sätt att göra jobbet roligare. Jag lyssnade till min kära pojkväns råd o snackar nu massor med kunderna. Jag försöker vara s¨social jag bara kan o småpratar o håller på och det ger faktiskt resultat!! För det första blir man piggare själv o gör färre fel. Tiden går snabbare när man pratar o har trevligt och dessutom blir kunden på bättre humör. Och det roliga är att på bara två dagar har jag fått komplimanger för mina örhängen två gånger, för min mascara och för "mitt söta ansikte" och för att jag är trevlig. Dessutom fick jag värsta komplimangen av den suraste på jobbet. Hon sa att hon tkr jag är så trevlig mot kunderna o att hon ska framföra det tiöö chefen vid tillfälle. Fan va glad jag blev!!!=)

VÄRSTA GREJJEN!!

Jag har kanske hittat en ny släkting till oss!! Jag har ett väldigt ovanligt finskt efternamn och en dag när jag jobbade kom en tjej in som skulle provträna så hon skrev sitt namn o nummer på en lapp. När jag slängde en blick på hennes namn fick jag en chock!!! hon hade samman efternamn som mig!!! Vilken chock! När ja pratade med henne fick jag reda på att hon är ingift o att hennes mans släkt kommer från samma lilla by i finland som min!! Vi tog namn på alla vi känner i släkten o ska kolla upp vad min farmor o hennes svärmor vet om dessa!!!hiiiii

 

Nu måste ja kolla menyn till melodifinalen!!!!


Min första idrottsskada...

Gaaaah:( jag har fått en utåtbuckla på handleden som ömmar o gör ont ibland men som jag tkr e lite läskig. Kollade upp vad det kan vara för den har suttit där i några v nu och kom fram till att det kan vara en ganglion!:0 Såhär står det i beskrivningen:
Vad är orsaken?
Detta kan vara förorsakat av förändringar i leden (arthros), inflammation, (arthrit), skada, överbelastning eller annan orsak.

Vilka drabbas?
Alla kan drabbas. Ganglier på handryggen är vanligast hos för övrigt friska yngre kvinnor (ofta idrottsligt aktiva).

Måste kanske gå till doktorn iaf o kolla upp det. men ja antar att om dt är en ganglion att den kommer från överbelastning från min dans...:(

Har jobbat massor den senaste tiden o förra veckan var jag bara sjuk. Så jag jobbade, sov, jobbade sov...

Fick nyss reda på att jag får gå på efterfesten på melodifestivalen om jag vill!!! Weeeee klart som fan att ja vill!!! Men sen e det ingen i min familj som vill ¨så jag vette fan va ja ska göra. Får väl ta tag i Darin o dra med honom till dansgolvet eller nåt...Hiihihi men ja vill verkligen o det vore kanonkul!!

RSS 2.0