Annas ensamdag på stranden ...

bild1012 (MMS)

Annas ensamdag på stranden idag har det ju som bekant varit jävligt varmt o inte kan man sitta inne en sån dag. Daniel o jag hade tänkt gå t stranden, som bara ligger 15 min. Promenad från oss, men tyvärr är han inte helt frisk än så han kunde inte följa med:( men jag gick själv o låg där i min nya bikini och solglasögon o stekte. Superskönt! Måste göra detta mkt i sommar. Hade med mig lite jordgubbar också:) fast nästa gång får gärna någon följa med mig också! Igår kväll satt jag,carro, jessy,ida och bella på fridays i kungsan o drack en drink. Supermys! Nej nu får ja se till att komma iväg på ett body pump pass ikväll. Kram


alla dessa JÄVLA myggbett!

Fy fan vilka myggbett jag har över hela kroppen! Jag kan absolut inte räkna hur många men jag har säkert 15 st på varje hand, 25 st på varje fot och minst 30st på ben o rumpa. Jag kan omöjligt visa mig i bikini den kommande veckan för jag har stora röda sår över hela rumpa och lår för att jag kliat så mkt:(

Och dessutom har jag tre stora sår i ansiktet som inte ser klokt ut!

Och va fan e grejjen med att man inte kan träna på sommaren! Blir så jävla irriterad att mitt gym typ är stängt. Nej förlåt det e ju visst öppet- varannan dag! dessutom finns det ett gruppträningspass varanndan dag! Och alla dessa är kl 18 på kvällen. Man kan alltså inte träna när man vill, inte vad man vill och inte var man vill! Irriterande!!! jag ska gå på friskisosvettis i parkerna i stället, måste man ju få massa erergi av!!Ser i parkerna i sommar då!

Nej nu blir det dagens test nr 1. Ska låna daniels bil o köra en sväng...hoppas det går bra...



KRAM

förlåt för ingen uppdate!

Har varit jättedålig på att uppdatera er om mitt händelserika ligv;P haha nej men jag har ju nu jobbat 14 dagar i rad o var riktigt sur o grinig i slutet av veckan. sen åkte vi till  pappas land i fredags o det har varit jätteskönt. var på en riktig fyllefest på midsommarafton, men massa apfulla 40+ are. Själva satt vi, vu yngre, o drack lite lagom med vin o cider. Det var kul att se att de över 40 beter sig precis som vi när dom druckit. Eller som vi gjorde när vi var 18..Dom dansade, skrek, kramades, sa "jag älskar dig!" till varandra, och dessutom pussades det hejt villt mellan paren...Det enda jag inte tkr är helt ok, är att det bland några av dem som söp sig väldigt fulla hade småbarn under 5 år som sprang omkring. Det tkr jag inte är ok!

Men midsommar var lyckad o vi har haft en helg med korvgrillning, solning, fika vid kyrkan och mys=)


Vackert!!!!

Se alla bilderna från kortegen här!




Så vackert! Jag grät som fan när Daniel höll sitt tal till Victoria. Det kom verkligen från hjärtat! Jag satt hemma i soffan o min Daniel sov. Sen vaknade han av att jag satt o storgrät, verkligen bööölade, o han blev rädd o frågade vad som hänt o jag fick bara fram " lyssna va fiiiint!"  o pekade på tvn=).


working disease...

Gud va jag börjar känna av denna långa period av jobb. Nu har jag bara jobbat halva o det känns som jag bor på jobbet. 7 jobbdagar kvar. Jag längtar som fan tills nästa vecka och midsommar. Det som är kvar är:
fredag: 16-21.30
lördag: 13-20.30
söndag: 15-20.30
måndag: 16.30-21.30
tisdag: 10-17
onsdag: 16-19.30 ( woooooooohoooo!!!)
torsdag: 9-18.30


Guuud va många dagar! Även om det inte är så långa pass så är det jävligt stressande med allt annat man ska göra o alla man vill träffa. Jag är typ trött hela tiden fast jag inte gör annat än att jobba o sova o träna lite grann typ. Men det är just att veta att man inte är ledig på 14 dagar som gör det  sjukt stressigt. Men ja ska kämpa en vecka till! Sen jobbar jag lite strötider men är ledig i mellan. Har en konstigt känsla av spänning i magen men det är väl stressen eller nåt....

ååååå! Kungligt bröllop! Så underbart! ...

bild0876 (MMS)

ååååå! Kungligt bröllop! Så underbart! På lördag ska jag klä upp mig, det finaste jag har, åka in till stan, se på bröllop, vinka till brudparet o det blir fest hela dagen! En underbar dag som jag sett fram emot länge! Nej...JAG SKA JOBBA!! ;-(;-( ok måste tänka på pengarna men letar nu febrilt efter någon som kan banda detta fantastiska åt mig. Men ingen människa verkar ha dom kunskaperna längre:( på nåt satt ska jag iaf fixa detta! Jag tkr victoria är helt underbar men ja tror jag redan tillägnat henne ett inlägg så ska inte bli långrandig. Men daniel! Ojoj vilken man hon hittat! Vill bli som han, jobba mig upp o bli rik o sen gifta mig med en prinsessa. Haha ja eller med min prins iaf;) ok, nog om det. Jag började iaf dagen med en smoofie på jordgubbar o apelsin o citron. Så fräsht! Är på g t jobbet nu, jobbar 11-20.30 sen blir det en powerwalk om man nu orkar annars sängen:) kram på er!


tog en jogg innan frukost!!! ...

bild0892 (MMS)

tog en jogg innan frukost!!! Superbra att träna innan frukost om man kan, jag brukar vara så hungrig när jag vaknar men ibland går det:) så i morse sprang jag 5km, känns bra! Jobbar till halv åtta idag o min gamla vän Ida är hemma från london och kom förbi! Vi ska hinna med en drink o fika innan hon åker tillbaka. Jag o Jossan funderar även på att åka t london o festa o shoppa o då kanske vi bor hos ida:) jobbar nu 8 dagar till sen e jag ledig över midsommar:) känns lyx o för första gången på länge ser jag fram emot semester! Kram på er!


min nya snygga plånbok jag fick av Syste...

bild0890 (MMS)

min nya snygga plånbok jag fick av Syster när hon var på primark:) vill åka dit! Köpte 4 lotter idag, tkr man kan få vinna lite grann iaf. Behöver inte så mkt men några tusen vore kul att vinna:) puss på er!


dagens middag och lite tips från Anna ...

bild0889 (MMS)

dagens middag och lite tips från Anna igår lagade jag emelies kesoplättar. Alla som känner mig vet att jag älskar pannkaka, jag är som ett barn när det gäller just det! Mmmums! Och så fick jag recept på nyttig pannkaka av min vän o det var supergott! Man behöver:en liten burk keso, 2 ägg och 3msk mjöl! Done! Jag prövade med spenat i-helt ok, och med blåbär i-inte jättegott! Och mitt andra tips är PROMENADER! Ingen kan klaga på att man inte har tid att hålla formen för det finns promenader! Superbra för figuren och mkt nyttigt med solljus o luft! Idag har jag lunchat med min Daddy cool på en pizzeria där han tydligen e stammis för dom visste exakt vad han ville ha o vi fick tom tillgång till den stora 1liters tuben vitlökssås;) har köpt 3 nya böcker så nu känns det som sommar. Brukar läsa minst 3-4per sommar o i år är jag laddad;)! Fika med min mor o bror o e nu på väg t jobbet. Bara 10jobbdagar kvar...


När ska man tacka nej till träning?

Idag hade jag siktat in mig på ett pass med Emelie på hennes gym, har sett fram emot det för jag vill gärna testa SATS: Så vaknar man o har lite ont i halsen. Jag är jättenojig när det gäller just det, eller när man känner sig hängig överhuvudtaget, och tar det lite som en varning. Jag tänkter på att jag fortfarande har 14 dagar kvar att jobba och att jag inte vill bli sjuk. Men samtidigt kan jag inte klara av en dag till utan träning, har redan blivit två, så på nåt sätt måste jag röra mig. Vädret är ju inte så inbjudande för en powerwalk heller men jag kan inte sitta inne en dag till! Vågar man gå t gymmet o bara gå på bandet lite? Kanske är dump det med om man har ont i halsen. har man ont någontsans är det ju ett tecken på att nåt är fel o nu känns det som att jag kanske har nåt på G som vill bryta ut om jag inte tar det lugnt....SKIT!!!

Har iaf kommit på att jag är ett jordgubbsfreak som kan frossa i hur mkt jordgubbar som helst!!

Har hört att gojibär ska vara så nyttigt så jag köpte hem lite för att ha i yoghurten på morgonen. Men ny vad det inte var gott! Tyvärr! Inte ätbart:(

har funderat endel kring det här med alkohol också. Jag tkr det är supermys att ha picknick o tricka vin, att sitta på en bar o dricka drinkar eller gå ut o dansa o dricka lite alkohol. Det är liksom socialt o roligt. Men det förstör mkt av den tid man lägger på träning och är som känt inte så nyttigt. Jag tror jag ska försöka satsa mer på alkoholfria drinkar och liknande, i alla fall när man är på krogen, för där är det endå en annan stämning än om man sitter med en vännina o delar en flaska vin=)

Så, lite tankar från Anna...


KRAM! 


UTGÅNG!!!!! Är det inte ...

bild0882 (MMS)

UTGÅNG!!!!! Är det inte så härligt med sommar o alla dessa spontana utgångar:)? Idag är det utgång med jossis o vi var först på en bar. Måste kolla upp vad den heter för den e verkligen super mys o så jävla goda drinkar:) nu sitter vi på olssons skor. Mys men inte så mkt folk så vi drar nog vidare. Ska satsa på såna här kvällar i sommar:) uppdaterar er imorgon om vart det bar! Puss


Sista dagen innan jobbruschen...





Idag har jag ocskå varit ledig! Har färgat mitt hår hos farmor och shoppat med Daniel. Åt årests första glass ute i solen=) Var på gymmet o sprang 3 km på 16.30 minuter=) och körde överkropp.

Sitter o tittar i kalendern och inser att detta är min sista lediga dag innan jag jobbar 16-JA16!!!!!!!!!- dagar i sträck...Men jag har ju valt det själv så det blir nog bra. hahha sen e jag ledig rätt mkt efter det iaf. Men jag har ju blivit lite av en golddigger o tänker bara på pengar nu för tiden så jag jobbar väl gärna...



Har köpt nya skor igår också=) Vanliga ballerina men med en liten klack!




Men nu är det hög tid att ta vara på den sista lediga kvällen på 16 dagar då.....


GODNATT!!

GI Energi Bars!

Solen försvann så det blev bakning istället=) Gjorde dessa engergibars som är perfekta som ett litet mellis eller direkt efter träningen. Det är mörk choklad på o dom var goda men inte så goda att man vill äta dom som godis vilket är jättebra. Jag hoppade över fikonen för det har jag jättesvårt för men här är receptet!:


100 g valnötter ,100 g mandel, 150 g torkade osvavlade aprikoser, 50 torkade fikon, 1 msk flytande honung, 2 msk råsocker, 3 dl havregryn, 1 dl linfrön, 1 dl kokosflingor, 1 dl naturell yoghurt, 2 äggvitor och 100 g 70% choklad. 
1. Lägg de torkade aprikoserna och fikonen i blöt i minst 2 timmar. 
2. Mixa nötterna, mixa sedan frukten. Blanda ihop allt till en smet.
3. Rör ner resten av ingredienserna (förutom chokladen). Bland väl.
4. Tryck ut i en smord form bröad med sesamfrön ). Grädda i 225 grader i 15 min.
5.  Bryt chokladen i bitar och lägg dem över den varma kakan, bred sedan ut den smälta chokladen jämt över kakan.
6. Skär kakan i ca 20 bitar och förvara i kylskåp. Håller ca 2 veckor. Kan även frysas ner.


Ska snart iväg till optikern, sen hem till farmor en stund o hälsa på o sen ska jag äta middag med min vän Rått- IDA i centrum. ska bli mys eftrsom hon åker bort i 3 veckor sen! Messar upp en bild på bloggen snart på mina energibars=) Får bli träning imorgon igen så man kan testa barsen=)


GOD MORGON!!! Efte...

bild0867 (MMS)

GOD MORGON!!! Efter all tårta igår kände jag mig verkligen i behov av en nyttig start på denna dag. Och det blev det! Joggade 5 km innan frukost, är glad att ja klarade det för jag brukar alltid vara tokhungrig på morgnarna. Nu sitter jag här o dricker en smoothi på jordgubbar, blåbär, blodgrape och vindruvor! Smask! Är ledig idag, hade ju hoppats på jobb men vad ska man göra?! Ska nog kolla om någon vän är ledig för en stund i solen eller nåt. Annars ska jag baka mina egna energy bars:) ha en rolig dag!


veckan som gått...




Måndag: var ledig så det blev en lat dag, en fika med mikis och en jogg på 5 km

Tisdag: fika o shopping med Jossan=) sen vårruset med 19 000 andra tjejer och picknick efteråt. jättemysigt! jag sprang på 29.30 men är lite missnöjda hade velat springa på 28. Första 1 km kunde man inte springa sitt eget tempo för alla långsamma männiksor o jättetrångt så får nog fundera på om jag vill springa nästa år...

Onsdag: jobb 11-20.30

Torsdag: jobb 7.45-16.45  sen studentmottagning hos Jessica. Grattis grattis! jättegod mat o fint väder så det var jättetrevligt!

Fredag: styrkepass på gymmet innan jobbet sen jobb 10-19.30

Lördag: jobb 10.30-19.30, picknick med Anja i vasaparken så mysigt o verkligen att rekomendera! jättemysigt! Drack vin o åt vindruvor o kex. Träffade av en slump Emelie och följde med henne till NRJ studion där hennes vän Anton jobbar o satt i studion ett tag. Det var spännande=) sen följde vi med dem till Collage där vi festade loss till sen natt=) Superlyckad kväll.

Söndag: världens mysigaste picknick med Daniel på Drottningholm. Solade o hade god mat med baguette och ost och jordgubbar och tomater o tomojerry kex. Så jävla mysigt o nåt jag verkligen hoppas vi kan göra ofta i sommar! Så nice nu när han/vi har en liten bil att köra runt i.
Min morbror från Kiruna var på besök också så vi grillade o åt tårta på kvällen. Han sprang Marathon igår också- duktigt! Jag hann ut en stund på min rast igår o såg alla svettiga löpare. SÅ imponerad av dem o fick massa springlust själv.


Älskar mina nya shorts som känns som en kjol o dom kommer användas så mkt i sommar!!


Nu blir det sängen, hoppas jobbet ringer imorgon så man kan få jobba=)

GODNATT!!

RSS 2.0